Bufonu se ne sviđa upotreba video tehnologije u Seriji A!

Autor:

Sport

27.08.2017

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Juventusa golman Đanluiđi Bufon rekao je da je nezadovoljan upotrebom sistema video tehnologije (VAR).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon je nezadovoljan i pored pobede protiv Đenove

Juventus je u subotu pobedio Đenovu sa 4:2, a zahvaljujući VAR u prvom poluvremenu dosuđena su dva penala, po jedan za oba tima.

- Ne volim VAR. Nije svaki kontakt penal. Koristi se preterano i pogrešno... Imaćemo 60 penala u sezoni. Rekli su nam da će se koristiti samo u osetljivim slučajevima, štedljivo, a tako bi i trebalo. Dobili smo penal, a ja čak nisam ni slavio jer je trebalo šest minuta za odluku. Ne možeš da prekidaš igru na svake tri sekunde... To je zaista ružno. Kada se VAR ovako koristi, to ne pomaže nikome - naveo je Bufon.

VAR se koristio i u utakmici Beneventa i Bolonje (0:1). Beneventu je posle pregledanja video snimka poništen izjednačujujući gol u sudijskoj nadoknadi vremena, pošto je Fabio Lučoni bio u ofsajdu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading