Navijači PSŽ-a mogu mirno da spavaju!

Autor: Tanjug

Sport

12.04.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva zvezda Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar nema nameru da napusti klub predstojećeg leta, kaže njegov menadžer i otac Nejmar senior.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar ostaje u Parizu

On je na taj način odbacio navode da će se Nejmar vratiti u Španiju u velikom transferu u Real Madrid ili opet u Barselonu.

- Imamo dugačak ugovor sa PSŽ-om, a tek smo u drugoj sezoni koja nije ni završena. Uvek će da postoje pričce oko njegovog odlaska, ne možeš da imaš Nejmara a da drugi klubovi ne sanjaju o transferu- rekao je Nejmar.

Prema njegovim rečima odlični fudbaler ima želi da ostane u Parizu i sledeće sezone.


- Navijači mogu mirno da spavaju. Nejmar ne želi da ode iz PSŽ-a, već da nastavi da pomaže klubu da osvaja titule- zaključio je.

Nejmar je leta 2017. godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordan transfer od 222 miliona evra, koliko je tada iznosila izlazna klauzula.

Takav potez napravio je pomenutnju na tržištu i svim igračima drastično su skočile cene, pa je tako Barselona kao zamene potpisala Usmana Dembelea za 105 miliona i Filipea Kutinja za 160 miliona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading