Milojević nahvalio Lalatovića pred Radnički!

Autor: Tanjug

Sport

12.04.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pred derbi prvog kola plej-ofa protiv Radničkog iz Niša, koji bi mogao odluči trku za titulu, izjavio je da očekuje težak, ali kvalitetan i interesantan susret.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Mislim da je zasluženo ovde posle ovog maratonskog prvenstva od 30 utakmica. Sve ekipe koje su ušle u plej-of zaslužuju te pozicije. Pošto se dele bodovi, ovo je novo mini prvenstvo. Mislim da će biti dobrih i kvalitetnih utakmica. Utakmica sa Radničkim je sigurno derbi, to je jedna ekipa koja će se boriti sa nama za titulu, ali ne bih odbacio ni Čukaricki, ni Partizan. U opticaju je 21 bod do kraja, što je veliki broj. Biće interesantno do kraja- rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On se osvrnuo i na ekipu Radničkog i rekao da Nišlije imaju kontinuitet, igraju standardno dobro, obarali su rekorde u klupskoj istoriji.


- Takmičarska ekipa, kvalitetna, zaslužuju poziciju gde jesu, a sve to začinjeno jednim od najboljih trenera Srbije Nenadom Lalatovićem, koji je svoj karakter preneo i na ekipu. Očekuje nas teška utakimica, pravi derbi. Nećemo se nešto posebno spremati. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu- rekao je trener crveno-belih.
RepublikaFoto: Starsport

Milojević je dodao i da će moći da računa na sve igrače, ali je pomenuo i zamor.


- Ima zamora, ali takav nam je posao. Moramo da budemo psihički jaki. Prvenstvo se svodi u dve nedelje, to je opterećenje, ali je fokus na utakmicu sa Radničkim- rekao je on i dodao da ne deli utakmice na male i velike.

- Mi smo profesionalci, ne delimo utakmice na male i velike. Ali šta će vam motiv kada igrate protiv druge najbolje ekipe- zaključio je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog igra se ove subote od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading