Lajpcig nastavlja da gazi, Veljkovićev Verder bolji od Frajburga, Dortmund se vratio na čelo!

Autor:

Sport

13.04.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lajpciga su nastavili sa serijom odličnih rezultata, na svom terenu su savladali ekipu Volfsburga sa 2:0, uspešna je na svom terenu bila je i ekipa Verdera koja je savladala Frajburg sa 2:1. Fudbaleri Dortmunda su došli do trijumfa od 2:1 protiv Majnca i tako se makar na kratko vratili na čelo tabele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lajpcig bolji od Volfsburga

Utakmica je praktično rešena već u prvih pola sata, vođstvo Lajpcigu doneo je Kampl u 16. minutu, a Timo Verner je dvanaest minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Tim iz Bremena je sa 2:1 savladao goste iz Frajburga, a zanimljivo je da su sva tri gola postignuta u završnici meča.

Verder je poveo u 77. minutu golom Klasena, Gebre Selasije je osam minuta kasnije duplirao prednost, a poraz Frajburga je ublažio Valdšmit u nadoknadi vremena.

Naš reprezentativni štoper Miloš Veljković je odigrao svih 90 minuta u pobedničkoj ekipi.

U preostale dve utakmice pobede su ostvarili gosti. Leverkuzen je slavio u Štutgartu sa 1:0, presudio je gol Haverca iz penala u 64. minutu, a Štutgart je ovim porazom dodatno otežao svoju poziciju u borbi za opstanak, na pet kola pre kraja sezone.

Dortmund se vratio na vodeću poziciju Bundeslige. Igrao se 17. minut kada su "milioneri" došli do prednosti, Gece je uputio sjajan centaršut, na pravom mestu našao Džejdon Sančo, koji he lako zatresao mrežu rivala.

Samo sedam minuta kasnije,Dilejni je prošao po levoj strani, ubacio prizemnu loptu pred gol Majnca, na pravom mestu se ponovo našao Sančo, koji postiže svoj drugi pogodak na utakmici.

Ipak, sreća im se osmehnula u 84. minutu, kada je Kvejson smanjio na 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading