Kasno je za Fulam: Mitrović i ekipa osvetlali obraz protiv Evertona, nemilosrdni Bornmut se jedva zaustavio!

Autor:

Sport

13.04.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bornmuta su deklasirali Brajton na gostujućem terenu sa 5:0, dok su fudbaleri Fulama savladali Everton na "Krejven Kotidžu" sa 2:0 u okviru 34. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović protiv Evertona

Iako su ispali iz lige, fudbaleri ekipe sa "Krejven Kotidža" su odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone i slavili sa 2:0 protiv "karamela".

Mitrović je bio glavna figura prvog poluvremena, imao je čak sedam šuteva ka golu rivala, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Nije bilo promene rezultata u prvom delu, da bi nakon samo dva minuta igre u nastavku Fulam stigao do prednosti.

Babel je odlično prošao po levoj strani, poslao je povratni pas ka Kerniju, koji sa ivice kaznenog prostora odličnim udarcem matirao Pikforda za 1:0. 

Konačan rezultat je postavljen u 69. minutu, Mitrović je sjajno uposlio Babela koji je sjajno istrčao i smestio loptu za golmana Evertona.

Bornmut je bio nemilosrdan u Brajtonu, slavili su na "Ejmeksu" sa čak 0:5 (0:1).

Poveli su u 33. minutu, strelac je bio Gosling,  Rajan Frejzer je povisio na 2:0 u 55. minutu, još tri pogotka su upisali fudbaleri Bornmuta. Bruks je u 74. minutu povisio na 3:0, na asistenciju Frejzera, potom je u 81. minutu Kalum Vilson povisio na 4:0, drugu asistenciju upisao je Frejzer, da bi konačan rezultat na asistenciju Bruksa u sudijskoj nadoknadi postavio Stanislas.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading