Pao je i Radnički: Crvena zvezda nokautirala Lalatovića i ekipu, pričaće se o spornim odlukama!

Autor:

Sport

13.04.2019

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Niša sa 3:0 u derbiju plej-ofa Superlige Srbije. Ovim trijumfom su izabranici Vladana Milojevića napravili veliki korak ka odbrani titule.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Izabranici Vladana Milojevića su bili favoriti pred ovaj meč i opravdali su tu titulu, pošto su se od samog starta pitali za dešavanja na terenu. Nisu mogli fudbaleri Radničkog da iznenade ni Zvezdu, ni sebe.

Mreže su mirovale do 23. minuta, Kojašević je sapleo Jovančića i sudija je pokazao na belu tačku. Precizan je bio Ričmond Boaći. Zvezda je od tog trenutka držale sve konce u svojim rukama. Kada se činilo da će crveno-beli otići na veliki odmor sa minimalnom prednošću, sudija je ponovo bio glavni akter i još jednom dosudio penal. 

Marko Marin sjajno je prošao, potom je uspeo da skloni loptu dalje od Ristića, koji ga je oborio i sudija Simonović je pokazao na belu tačku. Ovoga puta loptu je uzeo El Fardu Ben, koji je poslao loptu u suprotnu stranu golmana. Svaki penal i sudijska odluka se može dodatno razmatrati, jeste ili nije, ali Crvena zvezda je na poluvremenu imala velikih 2:0.

RepublikaFoto: Starsport

Na samom startu drugog poluvremena Boaći je dokazao da se vratio u vrhunsku formu pošto je još jednom zatresao mrežu gostiju.

El Fardu Ben dodao je loptu do Ričmonda Boaćija, koji je dobro šutirao i savladao Ristića. 

Boaći je postigao gol iz sporne situacije, pošto je prilikom dodavanja napadač Crvene zvezde bio u situaciji koja će biti naknadno analizirana. Radnički je posle velikih 3:0 bio u nokdaunu, nije bilo ozbiljnijih napada na gol, a Zvezda je znalački sačuvala prednost do kraja utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading