Atletiko se približio Barsi: Grizman iskopirao Mesija protiv Selte

Autor: Sportske.net

Sport

13.04.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puleni Dijega Simeonea dočekali su posrnulu Seltu u 32. kolu, slavili su domaći igrači na "Vanda Metropolitanu" sa 2:0 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Atletiko Madrid

U 18. minutu su gosti imali veliku šansu preko Budebuza, ali je Jan Oblak maestralno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Ponovo je Selta pripretila u 31. minutu, ovoga puta je Bufal tukao sa ivice kaznenog prostora, ali je još jednom sjajni Oblak bio na visini zadatka.

A onda, 42. minut, slobodnjak za Atletiko, Grizman preuzima odgovornost i postiže sjajan pogodak za 1:0 u korist "Jorgandžija".

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, Aletiko je kontrolisao stvari u nastavku, da bi u 74. minutu Grizman progirao Moratu, Španac je bio sam pred protivničkim golmanom i lako ga je matirao za 2:0.

Uspeo je Atletiko bez većih problema da zadrži dva gola prednosti, te su upisali sva tri boda.

Drugi su na tabeli sa devet bodova manje od Barselone, koje je danas kiksnula protiv fenjeraša, dok je Selta nakon 16. poraza u sezoni na 16. mestu sa 32 boda, dva više od Viljareala i Valjadolida, koji su odmah ispod, pa bi do kraja kola ekipa iz Viga ponovo mogla da završi u opasnoj zoni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading