Gvardiola iskren: Fudbal u 71. godini? Ma kakvi, ima mnogo važnijih stvari!

Autor:

Sport

14.04.2019

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kaže da nema nameru da poput Roja Hodžsona iz Kristal Palasa bude treneri i u sedamdesetim godinama života.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je uoči okršaja dva kluba u 34. kolu Premijer lige na "Selhurst parku" pohvatio Hodžsona rekavši da je ličnost sa "posebnom energijom".

Gvardiola je do sada osvojio 25 trofeja, ali nije spreman da ostane predugo u trenerskom poslu.

- Morate imati posebnu energiju kada radite kao trener, a imate 71 godinu kao Roj Hodžson. Ne verujem da drugi mogu to. Da ja to uradim isto? Nema šanse. To je nemoguće. Roj voli fudbal. Neverovatan je. On ima posebnu strast prema ovom sportu i poslu - smatra strateg prvaka Engleske

Španski stručnjak kaže da za njega postoje i druge stvari osim fudbala. Kada je pravio pauzu po odlasku iz Barselone, godinu je proveo u Njujorku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Zainteresovan sam i da radim druge stvari u životu pre nego što umrem. Volim svoj posao, ali uvek razmišljam da radim i neke druge stvari. Imam suprugu i porodicu. Rad u 71. godini? Ma kakavi - poručio je Pep.

Priznao je da neko ko se bavi ovim poslom lako postaje "zavisnik".

- Fudbal je uvek prisutan u životima menadžera, lako postajete zavisni. Imate tako mnogo stvari koje treba uraditi pre utakmice, šta da kažete igračima, šta da uradite na treningu, razmišljate o mnogim stvarima. Naravno da imate vremena i da malo skrenete misli, leto je drugačije, ali ne prestajete da mislite o njemu, fudbal se nikad ne završava - zaključio je menadžer Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading