Mladost ne dolazi sa "belom zastavom" na "Marakanu"!

Autor: Tanjug

Sport

15.04.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mladost iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je da je Crvena zvezda veliki favorit u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, ali da njegov tim ne ide u Beograd sa "belom zastavom".

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Milovanović

- Mladost je svoje ambicije za ovu sezonu generalno ostvarila, ušli smo u plej-of, izborili polufinale nacionalnog Kupa. U utorak igramo protiv Crvene zvezde, aktuelnog prvaka države i učesnika Lige šampiona. Oni imaju ubedljivo najbolji tim u našoj zemlji i dominiraju u našem prvenstvu, o tome govori i rezultat u njihovoj prethodnoj utakmica u prvenstvu. Mi imamo pravo na nadu u Kupu, igraju se dve utakmice, pokušaćemo da napravimo aktivan rezultat pred revanš u Lučanima- rekao je Milovanović.

On je otkrio da ima dosta rovitih i povređenih igrača, pa će u Beogradu nastupiti u "šarenolikom" sastavu.


- Što ne znači da idemo sa "belom zastavom". Dolazimo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom, da te njene vrline svedemo na minimum, a da mi pokušamo da napravimo neku dobru polukontru ili kontru i da postignemo pogodak- istakao je Milovanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se u utorak od 17 sati na stadionu Rajko Mitić. Revanš je 15. maja u Lučanima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading