Legendarni trener Zvezde zakukao kada je čuo vest o smrti Drobnjaka - Imao je strašan potencijal, ali je krenuo stranputicom!

Autor: Blicsport

Sport

16.04.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Drobnjak, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, izvršio je samoubistvo u 41. godini godini. Među ljudima koji ga dobro poznaju je i Tomislav Milićević, nekadašnji trener omladinskih kategorija crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Toma Milićević

"Blic" je pozvao Milićevića i saopštio mu strašne vesti baš u trenutku kada je bio u automobilu na putu da pogleda meč Zvezde i Mladosti. Njega reakcija bila je prava očinska, iz srca...

- Jao, jao, majko božija - bila je prva reakcija Milićevića.

Nakon početnog šoka, podsetio se kakav je potencijal bio Drobnjak, ali i kako je radio sa njim.

- Bio je jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih fudbalera. Imao je strašne predispozicije, sve ono što zahteva moderni fudbal, čak i u ono vreme. Imao je brzinu, snagu, pamet. Mogao je da igra na svakom mestu u odbrani i u veznom redu, bio je zaista polivalentan- rekao je Milićević za "Blic".

Milićević smatra da je mogao od njega da napravi igrača svetske klase, ali su im se putevi prerano razdvojili.

Foto: youtube.com/mdrobnjak
Miloš Drobnjak

- Bio je strašno temperamentan. Ja bih ga korigovao, ali sam otišao u Kuvajt. Bio je stravičan potencijal. Ali, takav kakav je. Mnogo su ga voleli, bio je socijalan, znao je da napravi atmosferu u svlačionici. Mnogo sam rada uložio u njega, bio je stasit, visok, elegantan, pravi prototip modernog igrača.

Prošle su dve godine od kada su se trener i igrač poslednji put sastali, a Milićević se prisetio dog susreta.

- Zadnji put sam ga video pre dve godine, kada je došao na stadion, a i tada sam osetio da nije sve u redu. Seli smo ispričali se, evocirali uspomene. Imao je strašan potencijal, ali je krenuo stranputicom - završio je setno Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading