KUP SRBIJE: Partizan nadigrao Radnički i stigao do prednosti pred revanš u Nišu!

Autor:

Sport

17.04.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Radnički iz Niša sa 1:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije i tako stekli prednost pred revanš.

RepublikaFoto: Starsport
Rikardo Gomeš proslavlja pobednički gol!

Nisu crno-beli imali lak zadatak, pošto se Radnički nalazi u sjajnoj formi, a fudbaleri iz Niša imaju dodatni motiv pošto se finalna utakmica Kupa Srbije igra na njihovom terenu. 

Međutim, to nije smetalo Partizanu da stigne do važne pobede.  Obe ekipe otvorile su utakmicu prilično oprezno, a igralo se uglavnom na polovini Radničkog, koji je čekao kontranapade.

Sve do 29. minuta nismo gledali preterano zanimljiv fudbal. Ekipa trenera Miloševića imala je inicijativu, koju je uspela da materijalizuje sredinom poluvremena.

RepublikaFoto: Starsport

Pantić je poslao dobru loptu u kazneni prostor nakon slobodnog udarca, Crnomarković loše reagovao, lopta je došla do Gomeša, kojem nije bilo teško da savlada Ristića iz neposredne blizine.

Partizan je imao nekoliko polušansi u nastavku i iz njih nisu uspeli da savladaju Ristića. Na kraju je domaći tim zasluženo došao do pobede i prednosti pred revanš utakmicu u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading