ŠOK U TORINU: Fudbaler Juventusa završio sezonu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

18.04.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa ostali su bez svog saigrača do kraja sezone. Trener Masimilijano Alegri neće moći da računa na Samija Kediru do kraja sezone pošto će Nemac morati na operaciju.

Povreda mišića, skočnog zgloba, kolena i srčani problemi su poteškoće sa kojima se Kedira susreo tokom ove sezone, te je na prinudnoj pauzi proveo već 118 dana.

32-godišnji vezista je na Tviteru saopštio da će aktuelni šampion Serije A sezonu morati da privede kraju bez njega.

- Posle četiri meseca konstantnih problema sa kolenom – nekih dana je bilo gore nego drugih – odlučio sam da se podvrgnem operaciji i da se potom potpuno oporavim. Operacija je planirana u naredne dve nedelje - istakao je Kedira i dodao:

- Moj fokus je na tome da sledeću sezonu započnem stopostotno spreman. Već se radujem borbi i ostvarivanju naših ciljeva sledeće sezone.

Kedira je nedavno proslavio svoj povratak, pošto je u februaru bio operisan zbog problema sa srcem. U dosadašnjem toku sezone odigrao je 10 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading