Krunić: Treba biti realan, teško je "vaditi" se protiv Zvezde!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

19.04.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić priznao je da je Crvena zvezda veliki favorit i da će njegovom timu biti jako teško da dođe do iznenađenja na Banovom brdu u utakmici 2. kola plej-ofa Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda težak rival... Simo Krunić

- Kazao sam da nam je potrebno neko iznenađenje, nismo uspeli u Humskoj, sad nam dolazi Crvena zvezda. Treba biti realan, na njima teško da možemo da se "vadimo". Imaju dva tima koji mogu ravnopravno da se bore u našem prvenstvu. U svakom trenutku, da ne potcenim nekog, imaju 20-ak igrača koji ravnopravno konkurišu za tim, ali Čukarički je klub koji stane ispred svakog protivnika, igrači su ti koji su i učinili ovo do sada, zaslužili su sve borbom na terenu - rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Krunić za duel protiv Crvene zvezde ne može da računa na Samjuela Ovusua zbog suspenzije.


- Ova utakmica je za nas sve posebna, igramo na našem stadionu protiv velike Crvene zvezde, znate šta su sve uradili ove godine. Srećni smo što igramo na ovom nivou, nadam se da će stadion biti pun. Ne razmišljamo mnogo o njenom ishodu, samo želimo da se pokažemo srpskim ljubiteljima fudbala i da vidimo gde smo u okršaju sa najboljim timom u Superligi.

Prema njegovim rečima Čukaričkom bi i bod puno značio u borbi za izlazak na međunarodnu scenu.

- Moraćemo da tražimo šansu u drugim mečevima, iako ćemo pružiti maksimum protiv lidera na tabeli. Ne treba zaboraviti ni ostale timove, i Proleter ima šansu da se uključi u borbu za Evropu, ali ne samo oni. Kad gledamo stanje na tabeli, iz ove perspektive, odlučiće utakmica u Lučanima protiv Mladosti, ali je daleko... Eto, baš je Proleter dobio na strani na startu, stekao je neverovatno samopouzdanje i sada ima šansu da se uključi ravnopravno u borbu za Evropu - zaključio je on.

Utakmica Čukarički - Crvena zvezda igra se sutra od 17 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading