Blamaža Mančestera! Everton pokerom do nogu pokosio sramotni Junajted

Autor:

Sport

21.04.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Junajteda doživeli su debakl na gostovanju Evertonu. Ekipa Marka Silve upisala je ubedljivu pobedu rezultatom 4:0 i tako pokazala Solskjeru ekipi da im nije mesto u Ligi šampiona naredne sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rišarlison je bio nezaustavljiv za poroznu odbranu Junajteda

Junajted je odigrao jednu od najgorih utakmica u poslednjih nekoliko godina. Solskjerovi momci bili su bez žara, želje, bez ideje, smisla... 

Ništa nije štimalo u ekipi Mančestera, David de Hea bio je katastrofalan na golu, a Pol Pogba je još jednom nestao kada je to najvažnije. Ovo je bio 11. uzastopni meč na kojem španski golman nije uspeo da sačuva svoju mrežu, što se na Old Trafordu događa prvi put posle 1998. godine! Junajted je bio toliko bedan u Liverpulu, da je meč završio sa samo jednim šutem u okvir gola rivala i to u završnici meča.

Everton je, sa druge strane, odigrao još jedan izvanredan meč pred svojim navijačima. Poigravali su se fudbaleri Marka Silve sa nekada moćnim Junajtedom.

Karamele su plesale po terenu Gudison parka i pravo je čudo da se meč završio "samo" rezultatom 4:0. Strelci u magičnoj pobedi Evertona bili su Rišarlison, Sigurdson, Dinj i Volkot.

Ovim trijumfom Everton je skočio na sedmo mesto, dok je Junajted ostao zakucan na šestom mestu i moralo bi da se dogodi pravo čudo, pa da najtrofejniji klub Premijer lige naredne sezone zaigra u Ligi šampiona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading