Benfika uzima veliki procenat od naredne Jovićeve prodaje!

Autor: B92, Republika

Sport

22.04.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović nedavno je i zvanično postao fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, a Benfika je tom prilikom uspela da uradi jednu veliku stvar - uzeli su procenat od naredne Jovićeve prodaje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Klub sa nekadašnjeg "Vald" stadiona je nedavno iskoristio opciju da za šest miliona evra otkupi ugovor reprezentativca Srbije, ali Benfika ima svoju računicu.

Veruje se da su Portugalci tom prilikom obezbedili da dobiju 30 odsto od narednog transfera napadača Ajntrahta, što je poprilična svota, ako se ima na umu koliko Nemci traže da bi ga prodali.

Srpski napadač igra sjajno ove sezone, na 41 utakmici u svim takmičenjima postigao je 25 golova.

To mu je podiglo cenu na transfer tržištu na oko 60 miliona evra, a veruje se da je nekadašnji igrač Crvene zvezde najbliži seobi u redove Reala.

Španski mediji su proteklih dana pisali o tome kako postoje veliki izgledi da Luka zaigra u dresu kraljevskog kluba.

Takođe, veruje se da bi Benfika dobar deo novca od tih 30 odsto od novog transfera, usmerila u Limasol, tačnije u središte agencije koja ima prava na igrača, a čiji je član Jovićev agent Fali Ramadani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading