Siti slavio na "Old Trafordu" u derbiju Mančestera i stigao na korak do TITULE!

Autor:

Sport

24.04.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija ostvarili su veoma važnu pobedu u derbiju protiv Mančester junajteda rezultatom 2:0 i tako stigli na korak od titule u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

U prvom poluvremenu dobro se branio Mančeser Junajted, na krilima Davida de Hee i Sitiju je bilo teško da dođe do gola. Odlučujući momenat praktično je bila povreda Fernandinja na startu drugog poluvremena i ulazak Liroja Sanea u igru. Od tada gosti potpuno preuzimaju igru, a golovima Bernarda Silve u 54. i upravo Sanea u 66. minutu Građani su došli do velikog vođstva i trasirali put ka velikom trijmfu.

Domaćin ništa nije mogao, osim jedne velike šanse, kada e kod 0:1 Džesi Lingard promašio fudbal pred praznim golom. Na kraju, veliko slavlje plavog dela Mančestera jer je aktuelni šampion preuzeo lidersku poziciju od Liverpula tri kola pre kraja i na pragu je odbrane titule.

Siti će do kraja Premijer lige imati tri relativno laka protivnika, pošto će kod kuće igrati protiv Barnlija i Brajtona, dok će gostovati ekipi Lestera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading