FSCG najavio žalbu!

Autor:

Sport

26.04.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Crne Gore će se žaliti na odluku UEFA da naredni meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra bez publike.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

- Disciplinska komisija Evropske fudbalske federacije izrekla je Fudbalskom savezu Crne Gore disciplinsku meru odigravanja jedne utakmice bez prisustva publike zbog rasističkih ispada malobrojnih navijača na Gradskom stadionu u Podgorici evidentiranih od strane predstavnika Fudbalskog saveza Engleske - navedeno je u saopštenju UEFA.

Fudbalskom savezu Crne Gore ostavljena je mogućnost žalbe na odluku Disciplinske komisije, koju će FSCG iskorisiti.

- Iako u potpunosti podržavamo nultu stopu tolerancije prema svim oblicima diskriminacije, smatramo da je izrečena mera prestroga iz razloga jer je nedolično i nepromišljeno ponašanje evidentirano kod malog broj prisutnih na Gradskom stadionu. Fudbalski savez još jednom najoštrije osuđuje svaki vid diskrminacije učinjen od stane navijača, igrača ili zvaničnika na fudbalskim terenima. Na našim stadionima neće biti mesta za pojednice koji svojim ponašanjem mogu uvrediti protivnika, službena lica ili gostujuće navijače. Na tribinama našeg najvećeg stadiona, na utakmicama reprezentativnih selekcija biće mesta samo za one navijače koji će na fer i korektan način pružati podršku našim reprezentativcima - piše u saopštenju FSCG.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading