Partizanova filijala ispada, Zvezdina hita ka promociji

Autor: sportske.net

Sport

28.04.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf koji su fudbaleri Teleoptika ostvarili u okviru 35. kola plej-aut faze Prve lige Srbije neće uticati na konačan plasman "Optičara".

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Ilustracija: Foto

Partizanova filijala dva kola pre kraja ima šest bodova manje od OFK Bečeja koji je u regularnom delu sezone bio bolje plasiran i zbog toga ima prednost u slučaju istog broja bodova sa Teleoptikom.

Postoji još mala teoretska šansa da OFK Bečej, Borac i Teleoptik uđu u krug i da se na kraju gleda njihov međusobni skor u preliminarnom delu takmičenja, ali se čini da od toga neće biti ništa i da će "Optičari" posle dve sezone u Prvoj ligi morati u niži rang takmičenja.

To znači da će naredne sezone Teleoptik igrati u Srpskoj ligi Beograd, takmičnju u kojem lidersku poziciju šest kola pre kraja drži filijala Crvene zvezde.


Grafičar je posle 24 kola u Srpskoj ligi Beograd prvi na tabeli sa 59 bodova, dva više od drugoplasirane Kolubare i tri u odnosu na trećeplasirani IMT sa Novog Beograda.

Među ta tri tima u poslednjih šest kola tražiće se klub koji će obezbediti plasman u Prvu ligu Srbije. Odluka o tome mogla bi da padne 5. maja kada je na programu veliki derbi u Lazarevcu između Kolubare i Grafičara.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading