Konte u Rimu!

Autor:

Sport

28.04.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Konte je primećen danas na rimskom aerodromu Fjumićino, sleteo je u prestonicu, ali jasno to ne mora da znači ništa, mada je podiglo temperaturu među navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte


Naime, Roma je do sada poslala najozbiljniju ponudu bivšem selektoru Italije i trener Juventusa i Čelsija.

Nude mu trogodišnji ugovor na 9.5 miliona po sezoni. Konte je važio za najvećeg favorita za klupu Intera, ali izgleda da su na "Meaci" skloni tome da zadrže Spaletija.

Spekuliše se da čeka Juventus, tačnije odluku oko Alegrija, ali je trener Juventusa ponovio da ostaje, naredne nedelje je zakazan sastanak sa Anjelijem posle koga će sve biti jasnije.

Ali, izgleda da će Konte, ako Roma ostane među top 4 prihvatiti ponudu. Sam Ranijeri je rekao da bi to bilo sjajno rešenje, da bi sam dovezao Kontea na stadion, a Toti smatra da bi dolazak trofejnog trenera značio garanciju da će najbolji igrači ostati.


Roma bi jasno plasmanom u Ligu šampiona došla do neophodnog novca, ne bi morala da prodaje najbolje igrače, a sigurno bi dodatno pojačali tim.

Očekivanja navijača su velika, inače Roma nije ovakvu ponudu poslala treneru od kada je Fabio Kapelo bio na klupi i uspeo početkom veka da osvoji titulu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#incontri#roma#mister#antonioconte

Објава коју дели Vittorio (@viktoryx) дана 27. Апр 2019. у 4:00 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading