(VIDEO) NEVIĐENO DO SADA: Trener Lidsa naredio svojim fudbalerima da NAMERNO prime gol protiv Aston Vile!

Autor:

Sport

28.04.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena dogodila se u Čempionšipu na utakmici između Lidsa i Aston Vile, pošto je trener domaće ekipe Marselo Bjelsa naredio svojim igračima da puste protivnika da postigne gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo Bjelsa

Sve je počelo u 72. minutu kada je jedan fudbaler Lidsa ostao da leži na sredini terena žaleći se na povredu. Njegovi saigrači su nastavili da napadaju uprkos tome što su igrači Aston Vile uveliko stali i tražili da se lopta izbaci van terena. 

Iz iste akcije Mateuš Klič postigao je pogodak, a to je razbesnelo igrače gostujuće ekipe koji su nasrnuli na Poljaka i počeli da ga vuku za dres želeći fizički da se obračunaju sa njim. Sudija Atvel imao je pune ruke posla pa je iz svega toga isključio fudbalera Aston Vile Anvara El-Gazija. 


Trener Lidsa Marselo Bjelsa naredio je svojim igračima da puste fudbalere protivniče ekipe da postignu izjednačujući pogodak kako bi ispravili grešku koju su napravili i nedostatak fer-pleja. 

Tako je i bilo, pa je izjednačenje stiglo odmah čim su igrači Aston Vile krenuli sa centra. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a Lids je na taj način izgubio matematičke šanse da se direktno plasira u Premijer ligu naredne sezone. Pokušaj da se domognu Premijer lige i Lids i Aston Vila tražiće kroz plej-of. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading