Partizan pregrmeo Mladost: Tošić i Gomeš ne daju ključeve Evrope Lučancima!

Autor:

Sport

01.05.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Mladost rezultatom 2:1 na svom stadionu u 34. kolu Superlige Srbije, a ovaj meč je jako važan pošto se dve ekipe bore za Evropu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je od starta imao inicijativu, lopta je u većem procentu bila u posedu domaćih fudbalera koji uspevaju da prelome i stignu do prvog pogotka već u 11. minutu preko svog najboljeg strelca, Rikarda Gomeša.

Sjajno je tekla kontra Partizana, pa je Zoran Tošić poslao pravovremeno dodavanje Rikardu Gomešu koji nije imao težak zadatak da savlada Rosića i upravo to i učinio.

Nisu crno-beli imali vetar u leđa sa tribina pošto je publika bila malobrojna u Humskoj, a i nekolicina navijača je skandirala "Uprava napolje" uprkos dobrom rezultatu svog tima.

Nizali su se napadai Partizana do velikog odmora, ali u prvom periodu igre crno-beli nisu uspeli da uvećaju vođstvo iako su kontrolisali meč.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan vs. Mladost

U nastavku se igrali slično, ekipa Mladosti je jedva pripretila nekoliko puta, a kazna stiže u 58. minutu.

Nakon asistencije u prvom poluvremenu, nekadašnji srpski reprezentativac Zoran Tošić se upisao i u listu strelaca.

Međutim, gosti su u finišu utakmice uspeli da smanje prednost domaćina, posle čudne situacije.

Bojić je sa veike udaljenosti šutirao, pogodio je Markovića u nogu, lopta je promenila pravac i od stative se odbila u gol, dok je Stojković ostao ukopan na drugoj strani, na semaforu je pisalo 2:1 koliko je ostalo do kraja utakmice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading