Samo im je još on falio: Vraća se najskuplje pojačanje u istoriji Partizana!

Autor: Telegraf

Sport

02.05.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajem tekućeg meseca, tačnije 31. maja ističe ugovor o pozajmici najskupljeg igrača u istoriji Partizana, Sejduba Sume. Pitanje za upravu crno-belih je šta će odlučiti sa sudbinom Gvinejca koji je došao u rekordnom transferu od tri miliona evra.

RepublikaFoto: Starsport
Da li se Suma vraća u Humsku?

Čelnici Makabija iz Haife još od novembra ne računaju na Sumu i da su bili u mogućnosti, a vratili bi ga u Beograd pre isteka ugovora.

Ipak, obavezali su se na jednogodišnju pozajmicu, koja je imala i stavku o prečem otkupu ugovora od Partizana (uz propisanih 50 odsto od ukupne visine obeštećenja), kao i preuzimanje visoke plate u potpunosti, da je nekim slučajem Suma zablistao u Izraelu.

Kako se to nije dogodilo, i vezista je eliminisan iz prvog tima zbog, kako je navedeno u tamošnjim medijima – neprofesionalizma, izvesno je da se na grbaču kluba iz Humske vraća ozbiljan finansijski tovar, koji je dodatno opterećen pomenutim zamrznutim dugom prema Gvinejcu, a koji iznosi 349.000 evra i aktiviraće se od 1. jula.

Otuda se u Humskoj već razmatra eventualni scenario oslobađanja od Sume i tolikih izdataka i kao opcija se pominje prodaja, jer u trenutnim finansijskim okolnostima Partizan nije u stanju da plaća tako slupog fudbalera.

Mada nije najjasnije kome i na koji način prodati igrača koji nije uspeo da se nametne kod tri trenera u Partizanu i isto toliko u Makabiju iz Hiafe, pa nije baš realno da se posle tolike pauze i neigranja dokaže baš pred Savom Miloševićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading