"Kasiljas je u sigurnim rukama, oni su fantastični"

Autor:

Sport

03.05.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo uvereva da je Iker Kasiljas "u sigurnim rukama" nakon srčanog udara koji je doživeo na treningu Porta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iker Kasiljas

Murinjo, koji je trenirao Kasiljasa u Realu, a takođe radio u njegovom sadašnjem klubu ima potpuno poverenje u medicinski tim Porta.

- Bio sam tužan kada sam to čuo. Odmah sam kontaktirao ljude u Portu da čujem šta se dogodilo. On je u sigurnim rukama. Portov medicinski tim je fantastičan, jedan od najboljih sa kojima sam radio. Portugalska štampa je puna pozitivnih vesti, čak govore i o tome da bi Iker mogao ponovo da zaigra. Kada imate 37 godina, u završnoj ste fazi karijere, a i dalje razmišljate o igranju fudbala, to znači da je situacija pod potunom kontrolom - rekao je Murinjo za "Russia Today".

Murinjo je imao konflikt sa Kasiljasom u svojoj poslednjoj sezoni na "Bernabeuu".

- Svi znaju da, u trenutku kada sam odlučio da ga sklonim iz tima, došlo je do sukoba. Neću reći da je to bio sukob dva ega, već konfrontacija između trenera Reala i kapitena Reala. Nije mi bilo lako da donesem tu odluku, kao ni njemu da prihvati. Ali nas dvojica imamo pozitivan odnos, nije onako kao što većina ljudi misli - dodao je Portugalac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading