Solskjer: De Hea je bio fantastičan ove sezone - ima moje poverenje!

Autor: B92, Republika

Sport

03.05.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ima poverenja u Davida de Heu uprkos početničkim greškama prethodnih nedelja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zbog neobjašnjivih kikseva protiv Evertona (0:4) i Čelsija (1:1) spekulisalo se da bi rezervni golman Serhio Romero mogao da se nađe ispred Junajtedovog gola protiv Hadersfilda u nedelju.

Međutim, Romero se u međuvremenu povredio, a Solskjer istakao poverenje u Španca.

- David je dobro trenirao ove nedelje i on će igrati. Bio je fantastičan ove sezone. U poslednje vreme je na naslovnim stranama zbog pogrešnih razloga, ali on mora da se izbori s tim. Naši golmani su imali i bolje dane, ali David je spreman za nedelju. Pun je samopouzdanja i raduje se narednim utakmicama, želi da dokaže koliko je dobar golman. Zbog igre cele sezone David ima moje poverenje - rekao je Solskjer.

RepublikaFoto: Ap photo

Junajted je dobio samo dve od prethodnih osam utakmica u Premijer ligi, zbog čega je ostao na šestom mestu, tri boda iza četvrtoplasirane ekipa, pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Do kraja sezone su preostala dva kola, pa bi "Crveni đavoli" lako mogli da ostanu bez mesta u eliti, a to bi značajno moglo da ugrozi Junajtedove planove za predstojeći prelatzni rok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading