"Nije bilo razgovora sa predstavnicima Reala o Joviću, niko nas još nije kontaktirao!

Autor: B92, Republika

Sport

04.05.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta Fredi Bobić izjavio je da niko iz Ajntrahta nije pregovarao sa Real Madridom oko transfera Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Španski list "As" preneo je informaciju da su se Real Madrid i Ajntraht iz Frankfurta dogovorili oko prelaska srpskog napadača Luke Jovića u redove kraljevskog kluba i to za svotu od 60 miliona evra.

Međutim, kako je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić rekao za "ESPN", niko iz Frankfurta nije pregovarao sa Real Madridom, tako da se čini da će se sa transferom Luke Jovića ipak malo sačekati.

- Nije bilo razgovora sa predstavnicima Reala. Još jednom ponavljam, ovo nisu bele laži, zaista nas još niko nije kontaktirao - rekao je Bobić, a preneo je "ESPN".

U toku dana je u javnost izašla slika Jovićevog menadžera Faljija Ramadanija ispred prostorija Real Madrida, tako da izgleda da su se dogovrili sa njim, a da će se Ajntraht tek naknadno obavestiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading