Miha preti Gatuzu i Milanu!

Autor:

Sport

05.05.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je sa Bolonjom pobedio Inter na San Siru, a istom se nada i u ponedeljak protiv Milana

Siniša Mihajlović

Bolonja je u sjajnoj formi, vezala je četiri utakmice bez poraza i pobeda protiv Milana koji ne briljira definitivno bi obezbedila opstanak u Seriji A.

- Do sada smo mnogo uradili, ali u realnosti to ne znači ništa jer nismo i zvanično izborili opstanak. Cilj je blizu, na korak smo od njega i prilično sam siguran da ćemo ga sutra ostvariti. Imamo šansu protiv tima koji prolazi kroz težak period. Podsećaju me na Inter koji je bio u takvoj krizi kada sam debitovao na klupi Bolonje protiv njih. Poznajem Milanovu publiku i mislim da joj je strpljenje pri kraju - poručio je Mihajlović na konferenciji za medije uoči meča.

Mihajlović je prokomentarisao je Gatuzov potez koji je igrače kaznio zbog loših rezultata odlaskom u karantin.

- Teško da ćete nešto dobiti uvođenjem kaznenih mera. Bar je kod mene bio takav slučaj dok sam bio igrač. Kao trener se koristim drugim metodama ako je ekipa u negativnom momentu. Nijedan igrač ne voli kada loše ide timu i karantin je poslednje rešenje. Poznajem Gatuza dobro i znam da će učiniti sve da se izvuče iz ove situacije - poručio je Miha.

Njegovo kolega na suprotnoj klupi Đenaro Gatuzo je uzvratio: 


- Te reči treba nam daju dodatnu sangu. Ako je to ono što ostali timovi trenutno misle o nama, onda moramo da reagujemo i prisetimo se tih reči na terenu - najavio je Gatuzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading