Milošević zadovoljan: Igrači pokazali karakter!

Autor:

Sport

05.05.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi igrači pokazali karakter u današnjoj utakmici i pobedi posle preokreta protiv ekipe Napretka.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević i Milorad Kosanović

- Logično je da u nekom trenutku moji igrači odigraju loše, nose taj psihološki i fizički pritisak dugo vremena. Jako je teško očekivati od ekipe da u svakom momentu na svakoj utakmici da maksimum. Mi smo i danas stvorili ja ne znam koliko šansi, nismo smeli da dozvolimo da strepimo do poslednjeg minuta. Ali ekipa je izdržala, opet su pokazali karakter u drugom poluvremenu i na karakter smo uspeli da preokrenemo utakmicu. To je za svaku pohvalu - rekao je Milošević posle utakmice za TV Arena Sport.

Crno-beli su savladali Napredak sa 2:1. Kruševljani su poveli u 20. minutu golom Andreja Ilića, a Partizan je izjednačio golom Danila Pantića u 63. minutu. Pobedu crno-belima doneo je Aleksandar Šćekić u trećem minutu nadoknade vremena. Igrači i stručni štab Napretka protestovali su kod tog gola, pošto su smatrali da lopta nije prešla gol-liniju pre nego što je izbacio golman Nikola Petrović.

- Pouke ćemo izvlačiti iz utakmice u utakmicu, to je put koji će biti jako težak i to moramo da očekujemo - zaključio je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading