Liverpul veruje u čuda - KLOP: Ako moramo da ginemo...

Autor:

Sport

06.05.2019

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop, izjavio je uoči revanša polufinala Lige šampiona protiv Barselone da će njegov tim učiniti sve da nadoknadi tri gola iz prvog meča i prođe u finale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Barsa je u prvom duelu na Nou Kampu slavila sa 3:0 i time napravila veliki korak ka borbi za najvredniji trofej.

- Probaćemo da pobedimo i prođemo. Jedino to daje smisao ovoj utakmici. Situacija nije kakva nam odgovara, ali to je Barselone. Daćemo sve od sebe da u pomoć navijača ovu dugu sezonu produžimo još malo. Nemamo mnogo šansi za finale, ali kako god da završi naša sezona je neverovatna - kazao je Klop.

Crvenima je neophodan trijumf od 4:0 da bi izborio finale drugu godinu zaredom.

- Nije stvar samo u postizanju golova, moramo i da sprečimo Barselonu da ih ona postigne. Znamo koliko je to teško, ali moramo da se izborimo sa tim. Nada je sastavni deo fudbala. Daćemo sve od sebe, pa ako uspemo sjajno, a ako moramo da "ginemo" neka to bude na najlepši mogući način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Nemac je dodao i da njegov tim ne planira da od prvog minuta krene na sve ili ništa:

- Ako to uradimo bićemo kažnjeni. Znate, oni imaju Mesija, dajte mu previše prostora i nećete dobro proći. Svesni smo da ne možemo da vodimo 3:0 na poluvremenu, zato će biti neophodno da se orimo svih 90 minuta.

Mesi je u prvom duelu postigao dva gola, čime je još jednom dokazao da je najbolji na svetu, tvrdi defanzivac Liverpula Trent Aleksander-Arnold.

- Čuvali smo ga dobro skoro ceo meč, međutim, to je on. Nikad ne smeš da pomisliš da si završio posao, dok ne bude kraj. Moramo da jurimo 0:3 i sve dok postoji šansa borićemo se. Bićemo neustrašivi, na našem stadionu su se dešavala čuda, može da se desi još jedno - poručio je Arnold.

Duel dva tima igre se u utorak od 21 čas. U drugom polufinalu u sredu sastaju se Ajaks i Totenhem. Kopljanici imaju 1:0 iz prvog meča u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading