Pakao koji navijač proživljava od Nejmarovog udaca

Autor:

Sport

07.05.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler i zvezda Pari Sen Žermena Nejmar Žunior pre deset dana je udario jednog navijača posle finala Kupa Francuske, jer je bio isprovociran njegovim komentarima, a nezadovoljan zbog poraza.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar

Ren je nakon penala uzeo trofej Kupa, a PSŽ je propustio još jednu priliku da uzme pored prvenstva bar još neki torfej u sezoni.

Sve to se nakupilo Brazilcu koji je odgurno Marka Nelsona, koji se deset dana kasnije žali da prima pretnje sa svih strana.

- Delim svoju priču kako bih odgovorio onim ljudima koji misle da sam nameravao samo da zaradim od ovog skandala. Nisam zaradio ni jedan jedini evro. Da sam hteo, tužio bih igrača, ali nisam. Danas živim u strahu od zlostavljanja i pokušavaju da mi nametnu da sam vređao na rasističkoj osnovi - rekao je Nelson.

To nije bilo sve. Zbog pretnji se zatvorio u kuću iz koje neko vreme ne izlazi.

- Ljudi su delili moju adresu preko društvenih mreža, jednostavno je otišlo predaleko. Nisam izašao iz kuće nedelju dana, a i kada izađem nikada nisam sam. Hoću da se nađem sa Nejmarom, da popričamo i izgladimo stvari. Želim da prošetam ulicom, a da ne budem u strahu da će me ultrasi PSŽ-a napasti - izjavio je Nelson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading