Heroj Totenhema skroman: Bog mi je pomogao...

Autor:

Sport

09.05.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Totenhema Lukas Moura, sa sa tri gola junak pobede nad Ajaksom (3:2) za finale Lige šampiona, izjavio je da doživeo najlepši osećaj u životu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Heroj Totenhema

Moura je bio tvorac velikog preokreta Totenhema u Amsterdamu, nakon tri gola zaostatka na poluvremenu računajući i meč u Londonu, golom u 95. minutu za najveći uspeh u istoriji "pevaca".

- Nemoguće je da objasnim kako se osećam. Veoma sam srećan i ponosan na saigrače. Uvek mora da se veruje. Fudbal je sjajan, pruža ovakve trenutke, koji nekad ni ne mogu da se zamisle. Ovo je najbolji momenat u mom životu i karijeri- rekao je Moura.

Brazilski fudbaler zasluge je pripisao kompletnom timu, bez obzira što je upisao het-trik.


- Dali smo od sebe na terenu i zaslužili ovo, mi smo kao porodica. Bog mi je dao poklon da ga podelim sa saigračima. Sve je do timskog rada... Bilo je teško protiv Ajaksa, ali uvek sam verovao, čak i bez ključnih igrača- poručio je Moura.

Totenhem u finalu Lige šampiona igra protiv Liverpula 1. juna u Madridu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading