Milojević o rastanku sa Zvezdom: Ima mnogo dobrih trenera

Autor:

Sport

12.05.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević je dugo odbijao ponude bogatih klubova, ali... Sve su jače glasine da na kraju sezone odlazi iz Crvene zvezde, a iskusni stručnjak dao je intervju koji neće obradovati navijače novog-starog šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Možda i jesam umoran... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga - rekao je Milojević za "Žurnal".

On je nastavio u istom ritmu.

- Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je deo vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u hatoičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija.

Milojević je na zanimljiv način odgovorio na pitanje da li navijači Crvene zvezde imaju razloga za strah.

- Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera - zaključio je on.

Izgleda da se rastanak primakao...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading