Tuhel o Nejmaru: Lider jeste, kapiten neće biti

Autor:

Sport

12.05.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel smatra da Nejmar nema ono što je potrebno da bi poneo kapitensku traku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

Fudbaleri PSŽ u 36. kolu prvenstva Francuske pobedili su Anže na gostovanju 2:1. Golove za Parižane postigli su Nejmar i Angle di Marija.

Bio je to i poslednji meč koji je Brazilac odigrao ove sezone za PSŽ, pošto mu u ponedeljak stupa na snagu suspenzija na pet utakmica zbog incidenta u kome je učestvovao po završetku finala Kupa protiv Rena.

- Imamo dva kapitena, Tijaga Silvu i Markinjosa, i to se neće promeniti - istakao je Tuhel posle pitanja novinara da li bi Nejmar trebalo da ponese kapitensku traku. 

- Po mom mišljenu Nejmar nema ono što je potrebno da bi vršio tu ulogu. On jeste lider i napadač, ali neće biti kapiten. Nije neophodno da nosi traku oko ruke. Ne razumem zašto sada pričamo o tome. Treba da pokažemo poštovanje prema Tijagu i Markinjosu, oni su fantastični.

U poslednje vreme često se pisalo o sukobima u PSŽ, a nedavno se pojavila informacija da je došlo do sukoba Nejmara i Julijana Drakslera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading