Pirlo otkrio šta nedostaje Juventusu da bi osvojio Ligu šampiona!

Autor:

Sport

13.05.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo rekao je da Juventusu nedostaje igrač poput Iska kako bi osvojio Ligu šampiona, kao i da Maurisio Poketino ima identitet koji odgovara torinskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Pirlo

 Menadžer Totenhema, koji je ove sezone uspeo da odvede londonski klub u finale Lige šampiona, pominje se kao novi trener Juventusa.

- Poketino ima identitet za Juventus. On je moderan trener koji je u Engleskoj veoma dugo. Ta modernost ne odnosi se samo na stil igre, nego na sve. On dolazi iz španskog fudbala, koji je spoj svega - rekao je Pirlo, a prenosi "Skaj sport Italija".


Bivši vezni fudbaler Milana i Juventusa govorio je i o propustima i nedostacima u veznom redu "Stare dame".


- Po mom mišljenju, potreban im je Isko. Juventus je na drugom nivou u Italijii, ali moraju da osvoje Ligu šampiona. Alegri je to imao na umu nekoliko meseci. Vezni red je nešto što treba da se popravi. Doveo je Kristijana Ronalda kome ne zna kako da doda loptu. Vezni igrači su im potrebni kako bi otišli do kraja u Ligi šampiona - rekao je on.

Juventus je ovo sezone zaustavljen u četvrtfinalu Lige šampiona, kada ih je eliminsao holandski Ajaks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading