Flečer se vraća u Mančester junajted!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

13.05.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda Daren Flečer vodeći je kandidat da postane novi tehnički direktor kluba sa Old Traforda, prenosi "Skaj Sports".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Daren Flečer

Iskusni škotski reprezentativac je sezonu završio u Stouka, čiji je dres nosio od 2017. godine, a prema navodima medija sa Ostrva već je obavio preliminarne razgovore sa rukovodstvom Crvenih đavola.

Junajted, koji je još jednu razočaravajuću sezonu završio na šestom mestu, želi da dovede osobu koja dobro poznaje klub i koja će biti spona između uprave i menadžera Olea Gunara Solšera.

Skaj Sports navodi da se od novog tehničkog direktora ne očekuje da bude 'transfer guru', koji će se baviti regrutovanjem igrača u klubu.

Engleski mediji su ranije pisali da je među kandidatima za tehničkog direktora bivši defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand, ali i Pol Mičel, koji je odličan posao odradio u Lajpcigu.

Flečer je ponikao u akademiji Crvenih đavola i odigrao je više od 300 utakmica za Junajted pod vođstvom Aleksa Fergusona i Dejvida Mojesa, pre nego što je 2015. prešao u Vest Brom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading