Đuričić umesto Miloševića: Šta je u životu lako?

Autor: Tanjug

Sport

14.05.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener fudbalera Partizana Milan Ðuričić rekao je da ne očekuje lak posao protiv Radničkog u Nišu, ali da bi pobeda iz prvog meča trebalo da bude dovoljna za prolaz u finale Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Ðuričić se na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik pojavio kako bi zamenio odsustvo Sava Miloševića zbog obaveza na današnjoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije.

- Radnički ima iskusan tim, to je kvalitet u našoj ligi, ali mnogo toga od nas zavisi. U Beogradu smo pokazali (pobeda 1:0 u prvom meču prim. aut) i ako pružimo ono što možemo teško mogu da nas dobiju sa dva gola razlike. Ne potcenjujem nikog, u fudbalu je sve moguće i to se najbolje videlo nedavno u Ligi šampiona. Nismo sigurni, ali smo na dobrom pravcu- rekao je Ðuričić.

On je dodao da crno-beli moraju da se prilagode na loš teren, kakav je na Čairu, i da ne smeju da se obaziru na takve stvari.


- Prošli meč smo izgubili na Čairu, ali sada nije ista utakmica. Tada nismo ni adekvatan tim izveli, pre svega zbog derbija i straha od kartona. Sada idemo da se plasiramo i velika je razlika, to i očekujemo- rekao je pomoćni trener Partizana.
RepublikaFoto: Starsport

Na pitanje da li fudbaleri Partizana osećaju dodatni pritisak jer su ranije izgubili titulu, Ðuričić odgovara:


- Učinićemo sve da prođemo Radnički. Naravno da neće biti lako, ali šta u životu jeste? Ko je šta ostvario a da se nije namučio. Znamo svoj put i pokušaćemo da ga ostvarimo- zaključio je on, uz konstataciju da se u stručnom štabu Partizana ne bave sudijama, niti ih zanimaju.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra u sredu od 20 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading