DEMANTI IZ SUBOTICE: U Vranju sve regularno, ovo je dokaz!

Autor:

Sport

14.05.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Spartak ŽK iz Subotice oglasio se povodom informacija koje su se pojavile u medijima. Subotičani su najoštrije osudili i ogradili se od navoda vezanih za utakmicu 36. kola Super lige Srbije koju su Dinamo i Spartak ŽK odigrali u Vranju 11. maja, a koja je stavljena pod sumnju da je neregularna.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

- FK Spartak ŽK se najoštrije ograđuje od svih navoda koji su iznešeni u vesti koja je objavljena u pojedinim medijima da je FK Spartak ŽK odigrao neregularnu utakmicu na način da se na klupi našeg tima nije nalazio glavni ni pomoćni trener.

Ova konstatacija je neistinita, a u prilogu Vam dostavljamo protokol sa utakmice odigrane u Vranju u kojem se sve jasno vidi.

Ovim putem molimo sve medije da ne objavljuju neproverene i lažne informacije koje dobijaju sa "Tviter" naloga nekredibilnog izvora i pozivamo ih da se uvek obrate našem klubu kada su im potrebne istinite i stvarne informacije.

Zahvaljujemo se svim medijima u Srbiji koji zdušno podržavaju srpski fudbal i sport u celini i nadamo se da će tako nastaviti i u buduće.


Naš klub im uvek stoji na raspolaganju -navodi se u saopštenju Spartaka.

Saopštenje je usledilo kao reakcija na pisanja medija da Spartak u subotu sa klupe nisu vodili trener ili pomoćni trener, što bi bilo protivno Pravilniku takmičenja u Super ligi Srbije.

U prilogu je protokol sa pomenute utakmice koji potvrđuje da su Subotičani u Vranju imali na klupi trenera i pomoćnog trenera. Dinamo je utakmicu dobio rezultatom 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu.
 
Foto: FK Spartak Subotica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading