ZVEZDA U FINALU KUPA: Crveno-beli bez municije u Lučanima, Odita se ispromašivao za čitav tim!

Autor:

Sport

15.05.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena Zvezda je u finalu Kupa Srbije! Ekipa iz Beograda je imala veliku prednost iz prvog meča i samo čudo je trebalo da se desi da izabranici Vladana Milojevića ne obezbede plasman u finale, što Mladost nije uspela da kreira. Rezultat u Lučanima je bio 0:0, ali daleko od toga da nije bilo zanimljivo.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda u finalu Kupa!

U uvodnim minutima fudbaleri Zvezde nisu razmiljali da imaju ogromnu prednost od 4:1 iz prvog meča, napadali su svim snagama. Zvezda je pripretila nekoliko puta u prvih pola sata igre, ali imali smo priliku da gledamo tvrdu utakmicu.

Međutim, tek u finišu prvog poluvremena se zahuktala  igra na Stadionu u Lučanima. Prvo je domaćin umalo stigao do prvog pogotka preko Bojića,  BOJIĆ, Andrić mu je nabacio loptu na oko sedam metara, ovaj gađao tik iznad prečke Borjana.

Zatim su Jovičić i Marin promašili dve izgledne šanse, dosta uzbuđenja u poslednjih nekoliko minuta susreta. Crveno-beli su u prvom periodu igre imali osam šuteva, pet u okvir, a domaći četiri ukupno, odnosno dva koja su mogla da ugroze Borjana.

U drugom poluvremenu su Lučanci ozbiljno pripretili. Jurišali su ka golu Zvezde, ali Borjan je odoleo napadima.

RepublikaFoto: Starsport
Mladost vs. Zvezda

Odita je u 67. minutu pogodio stativu, velika šansa koju iskusni fudbaler nije iskoristio, a zatim samo 2 minuta kasnije, još jedna šansa za Oditu. Prvi pokušaj prošao je tik pored stative, dok je kod drugog udarac izblokirao jedan igrač Zvezde.

Borjan je imao dosta posla i jedini je briljirao u timu Zvezde. Sprečio je čuvar mreže Zvezde još jednu ozbiljnu priliku u finišu meča, Andrić je gađao sa 10 metara, a golman prvaka je brzom reakcijom sprečio da lopta završi ispod prečke.

Mladost nije uspela da kreira čudo u Lučanima, Zvezda čeka boljeg iz duela Partizan - Radnički.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading