Jokan se vraća: Opet u Engleskoj?

Autor: Informer.rs

Sport

15.05.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš trener Slaviša Jokanović mogao bi ponovo da se vrati u Čempionšip. Nakon otkaza u Fulamu Srbin je bez posla, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

Slaviša Jokanović

Ekipa Vest Bromvič Albiona ponovo je zainteresovana za Srbin, piše "Gardijan". ra Džejmsa Šana je gotova, dobio je priliku da kao vršilac dužnosti uđe sa ekipom u Premijer ligu, ali ga je izbacila Asto Vila. Za njega su tu put završava.

Jokanović je dugo figurirao kao rešenje za VBA, ali nije došlo do dogovora. Međutim, to bi moglo da se promeni već ovog leta, a Srbin bi konačno seo na klupu još jednog učesnika Čempionšipa koji je postao stalna destinacija našeg stručnjaka.

Pregovori sa Jokanovićem zimus nisu dali rezultat, pa u Vest Bromviču imaju i druge kandidate na umu. Jedan od njih je Kris Hjuton, koji je pre nekoliko dana dobio otkaz u Brajtonu, posle pet godina rada i takođe plasmana u elitu sa ekipom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading