VEČITI DERBI U FINALU KUPA: Dupla kruna za Zvezdu ili oproštaj Saše Ilića sa trofejem?

Autor:

Sport

15.05.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti derbi u finalu Kupa Srbije, s obzirom da su Radnički iz Niša i Partizan odigrali 1:1 u revanš utakmici, posle beogradskih 1:0 za ekipu Save Miloševića.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Veći deo meča je prošao u dosta čvrstoj igri na obe strane... I kada je delovalo da će meč proći bez golova, tim Nenada Lalatovića dolazi do prednosti u 75. minutu meča preko kapitena Stojanovića. Niko u Nišu nije krio radost, iako bi se sa tim rezultatom otišlo u produžetke.

Neki minut kasnije, gosti iz Beograda su možda i oštećeni s obzirom da je jedan od igrača niškog tima u kaznenom prostoru udario loptu rukom posle skoka Miletića, ali sudija Lazar Lukić nije pokazao na belu tačku.

Ipak, crno-beli dolaze do izjednačenja preko Zorana Tošića koji je pratio akciju i ubacivanje Rikarda Gomeša u 80. minutu meča.

Saša Ilić je kročio na teren u 82. minutu, umesto Lazara Pavlovića koji ima svega 18 godina.

Naposletku u finalu Kupa Srbije sastaju se Partizan i Crvena zvezda, da li će crveno-beli osvojiti toliko željenu duplu krunu, ili će se legenda crno-belih Saša Ilić od fudbala oprostiti osvojenim trofejem saznaćemo, 23. maja, a meč se igra upravo u Nišu, ukoliko ne dođe do promene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading