Miletić: Trofej u finalu Kupa protiv Zvezde spasiće nam sezonu!

Autor:

Sport

17.05.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić izjavio je da bi njegov tim pobedom nad Crvenom zvezdom za trofej Kupa Srbije spasao sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

- Ostao nam je jedan trofej, svaki Partizanu mnogo znači. Daćemo sve od sebe da ga uzmemo i spasimo sezonu - rekao je Miletić.

O mestu odigravanja finala, da li u Nišu ili Beogradu, Miletić smatra da je najbolje da se ne menja odluka i odigra se na Čairu.

- Iskreno, mislio sam da je gori teren nego što su pričali. Bio je korektan, malo mekši zbog kiše, ali nismo imali zamerke. Meni je svejedno, ako je od početka bila odluka u Nišu onda kea ostane tamo.

Miletić je jedini iz Partizana uvršten u idealni tim Superlige ove sezone.

- Kolektivno nisam baš zadolvoljan sezonom, nismo napravili dobar rezultat. Hvala igračima i trenerima što su me izabrali. Veliko zadovoljstvom mi je jer sam treći put dobio jednu od mojih omiljenih nagrada, samim tim što su mu se izabrali ljudi koji se bave sportom - poručuje stameni defanzivac, za koga postoji interesovanje inostranih klubova.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Ne razmišljam puno o tome, samo da završim sezonu na pravi način. Posle ide odmor, biće vremena da mislim o mogućem transferu. Za sada sam u Partizanu.

Njegovo ime trebalo bi ponovo da se nadje na spisku za selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića za obaveze u junu i mečeve u Ukrajini i protiv Litvanije. 

- Čekam spisak i da li ću biti na njemu. Veoma bitne utakmice su pred nama za dalji tok takmičenja. Uvek gledam pozitivno i verujemo da ćemo napraviti rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading