Fulam rasterao ceo tim, a Mitrović?

Autor:

Sport

17.05.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle se stiglo sa pregovorima oko Mitrovića? Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović mogao bi ovog leta da zameni London Liverpulom pošto je Everton veoma zainteresovan da ga dovede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Fulam je izričit u nameri da ga zadrži u svojim redovima bez obzira na to što je izgubio status premijerligaša, ali je bivši as Partizana naveo da bi voleo da ne menja ligu.

Evertonu je potreban novi napadač, a Srbin iz Fulama se nalazi na vrhu liste prioriteta, a kako se navodi pozicija špica je samo jedna u nizu na kojoj klub iz Liverpula želi da se osnaži.

Podsetimo, Fulam je prošlog maja izborio plasman u Premijer ligu i otkupio Mitrovićev ugovor iz Njukasla, ali se prestonički klub već posle jedne sezone vratio u Čempionšip.

Mitrović je ugovorom obavezan u Fulamu do 2023. godine, a ove sezone je u dresu Fulama postigao 11 golova na 37 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading