Pep posvađao Italijane i Špance: Jedni tvrde da se dogovorio sa Juventusom, drugi da ostaje u Sitiju!

Autor:

Sport

22.05.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Gvardiola bio je u Milanu gde je održao sastanak sa čelnicima Juventusa. Ipak, posle susreta Španca i predstavnika Stare dame stižu oprečne inofrmacije. U Italiji tvrde da je Pep dogovorio saradnju sa Juveom, dok u Španiji pišu da Gvardiola ostaje u Sitiju.

Pep Gvardiola

Federiko Đenareli, italijanski novinar, tvrdi da je došlo do dogovora između Gvardiole i Juventusa, kao i da će ugovor biti potpisan na četiri godine. Đenareli je otkrio i da će Pepova promocija biti 14. juna. Ovu vest proneli su brojni svetski mediji i smatra se kao veoma pouzdana.

Međutim, iz Španije stižu potpuno oprečne informacije. Novinar radija Onda Sero, Merio Uerta, tvrdi da sastanak Juventusa i Gvardiole nije bio tako uspešan. Po njegovim informacijama, Pep se zahvalio na ponudi, ali je odlučio da održi reč i da ostane i naredne sezone menadžer Mančester sitija.

Za šampiona Engleske bi odlazak Gvardiole bio veliki gubitak. Mnogi smatraju da se Pep razmišlja na odlazak iz Sitija zbog kazne koja bi mogla da stigne od UEFA.  

Podsetimo, bivši trener Barselone i Bajerna sa klubom iz Mančestera ima ugovor koji ističe 2021. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading