Iz Sitija grme: Pep je naš!

Autor:

Sport

23.05.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep Gvardiola neće preći iz Mančester Sitija u Juventus, tvrdi član upravnog odbora engleskog šampiona Alberto Galasi.

Pep Gvardiola

Jedna od vodećih italijanskih agencija saopštila je u četvrtak da će Juventus predstaviti Gvardiolu kao novog trenera već 14. juna.

- Kao član upravnog odbora, bio sam iznenađen kada sam pročitao tu besmislicu. Pep je naš trener i želi da ostane. Nije mu jasno kako niko ne sluša ono što govori. Sve su to lažne vesti - kazao je Galasi, a preneo italijanski Skaj Sport.

- Prvo što ozbiljan klub radi u ovakvim situacijama je da kontaktira drugi klub. Bilo bi nezamislivo da Siti ne zna da je predstavljanje Gvardiole u Juventusu tek za nekoliko dana. Ta priča nema osnova.

Italijanska agencija AGI prenela je da je Gvardiola pristao da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Juventusom i da će zarađivati 24 miliona evra po sezoni. 

Juventus je otkazao posete klupskom muzeju na stadionu Alijanc za 14. jun, što je uvećalo spekulacije da će Gvardiola tada biti predstavljen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading