(FOTO) Pogledajte kako su "grobari" na SPEKTAKULARAN način ispratili Sašu Ilića u penziju!

Autor:

Sport

23.05.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana četvrti put uzastopno osvojili su Kup Srbije, a ovaj je imao posebnu "težinu" pošto je ovo bila poslednja utakmica Saše Ilića u crno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana proslavljaju osvajanje Kupa Srbije

Kraj karijere kao iz bajke, na najlepši mogući način, sa novim peharom Kupa Srbije. Tako je broj "22" otišao u istoriju kluba iz Humske, a navijači i igrači su ovu pobedu posvetili upravo legendarnom kapitenu. 

Igrao se prvi minut sudijske nadoknade kada je Sale Ilić ušao na teren zamenivši Zorana Tošića. Odigrao je pet minuta, a na kraju susreta saigrači su ga bacali u vazduh, grlili ga i pevali mu čuvenu pesmu "Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan". 

Foto: Starsport
Baklje na južnoj tribini u znaku broja 22

"Grobari" su u toku utakmice na južnoj tribini zapalili baklje u obliku broj "22" i tako još jednom ispratili kapitena u zasluženu penziju. Koliki je Sale ostavio trag u srpskom fudbalu, dovoljno govori i činjenica da su ga "delije" toplo dočekale pred početak utakmice, sa velikim aplauzom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading