MESI: Liverpul najgore iskustvo u karijeri - Nije Valverde kriv

Autor:

Sport

25.05.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Lionel Mesi istakao je da ne razmišlja o odlasku sa Nou Kampa, te da bi voleo da u klubu ostane i trener Ernesto Valverde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Mesi se pred novinarima pojavio posle pune četiri godine. Predstavnici medija su iskoristili priliku, te su Argentinca upitali i za poraz u polufinalu Lige šampiona. Katalonci su pobedili Liverpul na svom terenu sa 3:0, ali su u gostima pretrpeli težak poraz od 4:0.

- Bio je to veliki udarac za nas - konstatovao je Mesi.  

- Moramo da se izvinimo zbog načina na koji smo igrali u drugom poluvremenu u Liverpulu. Ne zbog rezultata već zbog toga kako smo izgledali na terenu, nismo se nadmetali. Bilo je to jedno od najgorih iskustava koje sam imao u karijeri.

Na konstataciju da je trener pretrpeo najviše kritika, Argentinac je odgovorio:

- Moje mišljenje je da on uradio impresivan posao, a da eliminaciju od Liverpula nimalo nije kriv. Mi igrači smo ti koji snose svu odgovornost. Bila je to nesrećna utakmica za nas, drugu godinu zaredom da na takav način ostajemo bez mesta u finalu Lige šampiona. Verujem da smo svi u glavama već videli sebe u finalu, da smo čvrsto verovali da ne može da nam se ponovi ista stvar kao iz Rima godinu dana ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading