Strašni Bajern vlada Nemačkom: Bavarci nadigrali Lajpcig i stigli do duple krune!

Autor:

Sport

25.05.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minhenski Bajern je potvrdio dominaciju u Nemačkoj! Bavarci će deveti put u ovom veku sezonu završiti osvajanjem duple krune, pošto su u finalu nacionalnog Kupa savladali Lajpcig sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bajern vs. Lajpcig

Mnogi su dovodili u pitanje formu, atmosferu, trenera, ali ekipa iz Minhena osvojila je osvojila Kup Nemačke i potvrdila dominaciju.

Tim Nika Kovača dominirao je u okršaju sa ekipom Lajpciga. Bolji je osvojio trofej, ali je i poražena ekipa imala svojih prilika. Pogodili su prečku na početku duela, ali je to bilo sve što su spremili za odlične Bavarce.

Robert Levandovski je u 29. minutu doneo prednost svom timu, a pobedu potvrdio Kingsli Koman u 78. minutu kada je bilo jasno ko će kući poneti trofej. Do kraja je Poljak uspeo još jednom da zatrese mrežu i potvrdi pobedu.

Nakon dve godine pauze Bajern ponovo u svoje vitrine vraća pehar Kupa i to na oproštaju Franka Riberija i Arjena Robena od nemačke ekipe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading