Imobile bi teško podneo Inzagijev odlazak!

Autor:

Sport

27.05.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile ističe da je zadovoljan proteklom sezonom i da bi mu teško palo ako trener Simone Inzagi napusti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čiro Imobile

Fudbaleri Lacija su u poslednjem kolu Serije A doživeli poraz na gostovanju ekipi Torina. Ipak, rimski velikan će naredne sezone igrati u Ligi Evrope zahvaljujući osvojenom Kupu Italije.

- Bilo smo pomalo zaneseni od osvajanja Kupa. Nije dobro završiti sezonu porazom. Nismo uspeli da se plasiramo u Ligu Šampiona, ali bar ćemo igrati u Ligi Evrope. Postigao sam 20 golova, tako da sam zadovoljan i na ličnom i na timskom planu. Imam poseban odnos sa trenerom Inzagijem i zabolelo bi me ako ode. Ne mogu ništa da kažem o njegovom prelasku u Juventus. Lacio je kao porodica i voleli bismo da nas on i dalje vodi, ali na klubu je da donese odluku. Ali ako ode u Juve, siguran sam da će biti uspešan kao i Alegri - rekao je Ćiro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading