Džeko ne napušta samo Rim nego i Italiju?

Autor:

Sport

27.05.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma nije uspela da izbori Ligu šampiona i pored pobede od 2:1 nad Parmom, "Olimpiko" se pored elite sinoć oprostio i od De Rosija, ali i Klaudija Ranijerija. Po svemu sudeću tu lista ne staje kada su u pitanju odlasci iz Rima.

Edin Džeko

Edin Džeko se dugo dovodio u vezu sa Interom, Bosanac je već viđen u dresu "Neroazura", ali izgleda da iskusni centarfor ima drugačije planove i to van Italije.

Prema pisanju turskih medija tridesettrogodišnji Džeko će danas imati pregovore oko prelaska u Fenerbahče, klub iz Istanbula je završio kao šesti u turskoj Super Ligi posle turbulentne sezone u kojoj su u jednom trenutku bili blizu i ispadanja.

Reprezentativcu BiH je ostalo još godinu dana ugovora sa "Vučicom", ali po svemu sudeći otići će i ranije. Džeko je ove sezone odigrao 40 utakmica sa učinkom od četrnaest golova i jedanaest asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading