Da li će Kejn biti spreman za finale Lige šampiona? Poketino je dao odgovor!

Autor:

Sport

27.05.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da su svi u klubu uvereni da će se napadač Hari Kejn na vreme oporaviti od povrede skočnog zgloba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Kapiten Engleske propustio je poslednjih devet utakmica, otkako se 9. aprila povredio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Mančester sitija.

On se ovog vikenda vratio punim treninzima sa ekipom, zajedno sa Janom Vertongenom, Harijem Vinksom i Davinsonom Sančesom, a poćetino je optimističan da će mu sva četvorica biti na raspolaganju za finale Lige šampiona 1. juna u Madridu.

- Hari Kejn se od petka ili subote vratio treninzima sa ekipom. Njegova situacija je vrlo pozitivna. Imamo nedelju dana da ga procenimo i vidimo kako napreduje. Važno je kako se on oseća, a on je vrlo pozitivan. Videćemo šta će biti. Ne kažem da će biti 100 odsto spreman ili da će biti spreman za utakmicu od početka, da će biti na klupi, ili da neće igrati, ali mi smo vrlo, vrlo pozitivni i zadovoljni njegovim napretkom - rekao je Poketino, a preneli su britanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak kada se Hari Kejn povredio

Totenhem je ove sezone odigrao dve utakmice protiv Liverpula, obe u Premijer ligi i obe je izgubio sa po 1:2, na Vembliju 15. septembra i na Enfildu 31. marta. Poketino je rekao da ti porazi nemaju značaja uoči utakmice za pehar Lige šampiona.

- Uz finale Svetskog prvenstva, finale Lige šampiona je jedna od najvažnijih utakmica na svetu. To će biti drugačija utakmica i za nju se ne možemo pripremati na osnovu onoga što se dogodilo pre par meseci. Okolnosti su potpuno drugačije. Biće potpuno drugačije i zbog toga se koncentrišemo samo na sebe - naveo je Poketino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading