Šta se događa sa Jovićem i Realom?

Autor:

Sport

28.05.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok i dalje vlada neizvesnost hoće li Luka Jović ostvariti veliki transfer iz Ajntrahta u Real Madrid, kao što se pisalo prethodnih nedelja, mladi srpski fudbaler izjavio je da mu se sviđa italijanska Serija A i engleska Premijer liga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Iako su skoro svi španski mediji već preselili 21-godišnjeg golgetera u najtrofejniji klub Evrope za 60 miliona evra, posao i dalje nije ozvaničen i zato bi u trku bi mogli da se uključe klubovi iz Premijer lige i Pari Sen Žermen, prenosi Bild.

Apetiti su porasli i Ajntrahtu koji sada želi čak 100 miliona evra, Real je spreman skoro duplo manje da ponudi, pa je došlo do zastoja, ali i Jovićevom nagoveštaju o nastavku karijere u drugoj ligi.


- Na osnovu mog iskustva, rekao bih da mi neke druge lige bolje odgovaraju. Posle utakmica protiv Čelsija i Intera osećam da bih mogao da se odlično snađem u Premijer ligi i Seriji A. Način igranja tamo mi odgovara - rekao je Jović za nemački "Velt am Sonntag".

Njegov menadžer Fali Ramadani, pored toga što je već uveliko u pregovorima sa Realom, ponudio je Jovića engleskim klubovima i PSŽ-u, koji razmatra sve opcije.

Jović je ove sezone dao 27 golova u svim takmičenjima i tako skrenuo pažnju kompletne Evrope, s tim da je Barselona odustala čim je saznala cenu potencijalnog transfera.

Ostaje pitanje da li je i Real Madrid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading